CHP’Lİ MUHARREM ERKEK: BU KENTE KARŞI SORUMLULUKLARIMIZ VAR

“Belediye Başkan Adaylarını nasıl belirleyeceksiniz?”

BÖLGEMİZDEN 9.12.2023 09:53:00 2702 0
CHP’Lİ MUHARREM ERKEK: BU KENTE KARŞI SORUMLULUKLARIMIZ VAR

                CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale eski Milletvekili Muharrem ERKEK, Çanakkale Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. ERKEK, CHP İl Başkanlığı'nda başvurusunu yaptıktan sonra, Tarla Sokak'ta kendisine destek olanlara seslendi. “Ülgür Gökhan bizim ağabeyimizdir” diyen Muharrem ERKEK, “Çanakkale için ben hazırım” mesajı verdi. Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı Muharrem ERKEK, saat 12.30'da CHP İl Başkanlığı'nda aday adaylığı başvurusunu yaptı. Gerçekleşen başvuruya CHP İl Başkanı Levent GÜRBÜZ, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun ve partililer katıldı. Kısa bir açıklama ile başvurusunu yapan ERKEK, sonrasında ise Tarla Sokak'ta kurulan platform üzerinde kendisine destek olmak için sokağa gelen partililerine seslendi. Tarla Sokak bugün Çanakkale'ye mesaj veriyor diyen ERKEK'in konuşmasını Tarla Sokak'ta çok sayıda partili takip etti.

Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı Muharrem ERKEK, “Ne güzelsin Tarla Sokak. Tarla Sokak Çanakkale'ye bir mesaj veriyor. 31 Mart'ta kazanacağız. Çanakkale'de sosyal demokrat belediyecilik devam edecek. Bunu biz söylemiyoruz, Çanakkale'nin sokakları söylüyor. Biz devrimciyiz, halkçıyız, Atatürkçüyüz. Muhalefet ayağa kalktı. Çanakkale ayağa kalktı. Niçin adayım?.. 2004'te Belediye Meclis üyesi olarak kent konseyi yönetmeliğini hazırlıyorduk. Çanakkale'nin vizyonunu belirledik. Çünkü öyle müstesna bir coğrafyada yaşıyoruz ki Çanakkale'ye karşı sorumluluklarımız var. Bunun için adayım. Sizlerin takdirleri ile Çanakkale Milletvekilliği yaptım. Genel Başkan Yardımcılığı yaptım. Bu siyasi birikimimi hep birlikte çok çalışarak sizlerin hizmetine sunacağız. Bu sokaklarda doğdum ve büyüdüm. Bu kentte yaşayacağız, öleceğiz. Bu kente karşı sorumluluklarımız var. Sorumluluklarımızı hep birlikte yerine getireceğiz. Tek kaynağımız kamu yararı. Bu sorumluluk için Çanakkale için ben hazırım. Sayın Ülgür Gökhan İstanbul'da. Çok nazik bir mesaj gönderdi. Yukarıda Merkez İlçe Başkanımız okudu. 22 yıl çok özel bir dönem. Bu dönemin 10 yılında ben de Ülgür Bey ile birlikte çalıştım. Çok memnunum. Ülgür Gökhan bizim ağabeyimiz. Ülgür Gökhan önemli hizmetlerde bulunmuştur. Ülgür Gökhan bu memleketin hakkını hukukunu korumuştur. Bu kenti modern bir kent yapacağız. Bu kent dünyada saygın kentlerden olacak. Bu demokrasi mücadelesini sürdüreceğiz. Eşitlik, özgürlük, adalet mücadelesini verenler her zaman güçlü olurlar. Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel, “Belediye Başkan Adaylarını nasıl belirleyeceksiniz?” sorusuna “Halkın gönlünde olan bizim de gönlümüzdedir” dedi. Bütün Cumhuriyet Halk Partililer, en güçlü adayın yanında birleşeceklerdir. Hiç kimsenin endişesi olmasın, 31 Mart'ta kazanacağız. Çanakkale'de her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı. 


Trafik Cezaları Katlandı....

ZAFER PARTİSİ: GEÇİM SIKINTISI DERİNLEŞİYOR..

Rıdvan Uz: "Ak Parti, Vatandaşı Yok Sayıyor, Şirketleri Zenginleştiriyor”

KAN BAĞIŞI KAMPANYASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ...

Ezine MYO Öğrencileri Kooperatifi Keşfetti....

ÇANAKKALE SPOR'DA BAŞKAN DEĞİŞTİ

ÇANAKKALE GENÇLER BİRLİĞİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDİYOR

BURHANİYE BELEDİYE SPOR : 3 EZİNE SPOR : 1

Vali Toraman, Çanakkale'nin Tarihi ve Eğitim Mirasını İnceledi !

ÖZGÜR ÖZEL ÇANAKKALE'YE GELDİ !

TOBB Kadın Girişimciler, Dijital Dünyanın Kapılarını Araladı !

KÖY YOLLARININ BAKIMINA DEVAM EDİLİYOR !

Arıcılara Önemli Duyuru: Kovan Desteği Başvuruları Uzatıldı!

DOĞUGÜCÜ SPOR : 2 EZİNE SPOR : 0

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer TORAMAN EZİNE'DE....

ÇOMÜ SANAT VE KÜLTÜRÜ BİR ARAYA GETİRİYOR ....

Sürü Yöneticisi Sertifikası ile Ek Gelir Kapısı Açılıyor!

ÇİFTÇİMİZ VE ÜRETİCİMİZ YALNIZ DEĞİLDİR !

KRONİK BÖBREK YETMEZLİĞİNİN BU BELİRTİLERİNE DİKKAT!

Geyikli Sahilinde Plaj Voleybol Heyecanı Devam Ediyor!....

BAŞKAN ERTUĞRUL AYVACIK'TA İNCELEMELERDE BULUNDU...

SENİN DESTEĞİN İLE DAHA GÜÇLÜ BİR HASTANE DESTEK KAMPANYASI TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ..

KİCK BOKS SPORCULARI VALİ İLHAMİ AKTAŞ'I ZİYARET ETTİLER

ÇANAKKALE ORMAN FİDANLIK MÜDÜRLÜĞÜ VOLKANİK CÜRUF 10-13 MM MAL ALIMI (EZİNE ORMAN FİDANLIĞINA NAKLİYE DAHİL) İHALE İLANI

EFSANE İSİMLER BULUŞTU

YARIŞMA SONUÇLANDI

PAZAR ESNAFI ZİYARET EDİLDİ

PROTOKOL İMZALANDI

KAÇAK YAPILAR YIKILIYOR

VERGİ HAFTASI’NDA ÇTB’SI ZİYARET EDİLDİ

Yükleniyor

ZAFER PARTİSİ: GEÇİM SIKINTISI DERİNLEŞİYOR..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ...

Ezine MYO Öğrencileri Kooperatifi Keşfetti....

KÖY YOLLARININ BAKIMINA DEVAM EDİLİYOR !

Arıcılara Önemli Duyuru: Kovan Desteği Başvuruları Uzatıldı!

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer TORAMAN EZİNE'DE....

Sürü Yöneticisi Sertifikası ile Ek Gelir Kapısı Açılıyor!

ÇİFTÇİMİZ VE ÜRETİCİMİZ YALNIZ DEĞİLDİR !

BAŞKAN ERTUĞRUL AYVACIK'TA İNCELEMELERDE BULUNDU...

YARIŞMA SONUÇLANDI

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 19 16 0 3 30 51
2.Fenerbahçe 18 13 2 3 27 42
3.Samsunspor 19 11 4 4 14 37
4.Göztepe 18 9 5 4 14 31
5.Beşiktaş 19 8 4 7 8 31
6.Eyüpspor 18 8 4 6 10 30
7.İstanbul Başakşehir 19 8 6 5 6 29
8.Gazişehir Gaziantep 19 7 7 5 -1 26
9.Rizespor 19 7 9 3 -10 24
10.Trabzonspor 18 5 6 7 6 22
11.Alanyaspor 18 5 6 7 -2 22
12.Kasımpaşa 18 4 5 9 -6 21
13.Antalyaspor 18 6 9 3 -16 21
14.Sivasspor 18 5 8 5 -7 20
15.Konyaspor 18 5 8 5 -7 20
16.Bodrum FK 19 4 11 4 -11 16
17.Kayserispor 18 3 8 7 -17 16
18.Hatayspor 19 1 11 7 -15 10
19.Adana Demirspor 18 2 14 2 -23 5